Vabruari bjuder på feber

Vabdagar

Vab hela denna vecka. Jag och Ava var hemma i måndags. I tisdags och onsdags var Jonas hemma med båda barnen och nu torsdag-fredag är jag det. Sander har inte varit särskilt dålig, bara lite snorig och hostig, men Ava har haft feber (38,9 som mest tror jag). Hon var som mest spak under Jonas dagar, nu är hon energisk igen men fortfarande påtagligt hostig och en smula varmare än vanligt.

I måndags var Ava inte så dålig än, på vippen att jag skickade henne till skolan, men hon hostade ganska illa så vi stannade hemma. Hon var tillräckligt ok för att vi skulle kunna lämna och hämta Sander på förskolan och få en lugn dag tillsammans. Det blir inte så mycket sånt, kändes som ett värdefullt tillfälle. Vi tog äntligen tag i att pyssla decoupage, som Ava fått grejer till i present. Det blev faktiskt snyggare än väntat när det torkat. :)

Idag är som sagt det värsta över (jag har fått piggdagarna, på gott och ont…) och Ava har velat göra en massa saker. Vi har bakat pizzabullar och kakor i alla fall. Vem vet, imorgon kanske vi till och med vågar oss UT en liten sväng? Såg ut som att de längtade efter det när de satt i fönstret idag…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.