Hoppa till innehåll

Seriöst svårt att hitta kläder

För sisådär ett halvår sedan bestämde jag mig ju för att se nätshopping av kläder som att jag lägger ut pengar för att prova hemma, vilket avdramatiserade det hela en smula för mig och kickade igång mig på att faktiskt shoppa så (hinner ju inte gå på stan, så…). Med fri frakt och fria returer förlorar man ju ingenting annat än tiden och… tja, hoppet antar jag.

För nu är det liksom ännu tydligare hur svårt det är att hitta kläder som passar mig.

Jag har till exempel försökt hitta bra klänningar. Och jag har varit ganska ihärdig: 17 stycken har jag klickat hem.

Jag har returnerat 15.

15 av 17 provade klänningar passade alltså inte. I de flesta fallen handlade det om fel proportioner. I några fall var det mer pga material jag inte kunde stå ut med pga obekvämt eller för tunt.

De två jag behöll är ok. Inte särskilt mycket mer än så. Den ena har för tunt tyg så att alla kanter och valkar syns. Den andra har nog krympt, för den är lite trång nu och kortare än jag gillar, samt har en tygbit som ska ligga för dragkedjan därbak men i stället bara skrynklar sig.

Gnn!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *