Sportlovsvecka (utan sport)

Ava har varit ledig i veckan som varit. Vi andra jobbade ju respektive var på förskolan som vanligt, men det har ändå varit en enklare vecka än normalt. Ava var hos mormor och morfar söndag-onsdag och sen kom farfar och var med henne här torsdag-fredag. Så otroligt mycket enklare det är att bara lämna och hämta ett barn!

I fredags var farfar och Ava hos faster Emma. På lördagen kom farfar, Emma och Johannes hit och åt lunch (tacos).

I tisdags träffade jag Ingela och åt god mat på Babajan. Jonas spelade rollspel i torsdags. Kören hade sportlovspaus, liksom Avas dansgympa. Simskolan skulle också ha haft det, men den blev inställd förra veckan och de kompenserade genom att ha lektion på sportlovet i stället. Men då var ju Ava i Nyköping såklart.

Idag söndag har Jonas och Ava varit på badhuset och jag och Sander var i lekparken. Vi har inte varit så bra på att vara ute och leka några längre stunder under den kalla och mörka säsongen, men det börjar ju i alla fall vara lättare nu. Det var fullt tillräckligt ljust klockan ca 15-17 när vi var ute. Men det kändes ganska kallt eftersom det blåste som attans. Vi blåste såpbubblor (oj, vad de flög bort snabbt i vinden), sparkade fotboll, åkte stora rutschkanan (Sander i min famn), körde tåg och grävde lite i sandlådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.