Hoppa till innehåll

Två veckor i Dalarna

Vi har varit i Dalarna i två veckor. Det var toppen! Stugan vi hyrde var en riktig pärla, fin och fräsch med ett fantastiskt läge vid Siljan med egen sandstrand. Visst regnade det mer än väntat och vi hade också en del myggproblem, men aaah, vad härligt det var ändå.

Några saker vi gjorde: Slappade i stugan. Badade på den egna stranden. Hoppade studsmatta. Tittade på dalahästtillverkning i Nusnäs. Besökte fantastiska Tomteland två dagar. Åt “bu-bubbar” = Sanderspråk för jordgubbar. Tittade på Zornmuseet. Träffade Avas bästis, som visade sig ha sommarställe 10 minuter från “vår” stuga.

Bilddump (mer på Flickr, se länk längst ner):

Morgon med vackert väder!

Lek på stranden

Studsmatteskoj

Hänga tvätt ute

Dalahästtillverkning i Nusnäs

Dalahästtillverkning i Nusnäs

Minimarängtårta

TOMTELAND! Nisse Knäck pratar med tomten

Sander vill åka trampbåt

Skogigt

Matdags i stugan

Barnen delade en underslaf

» ‘Dalarna i juli 2015’ på Flickr

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *