Pappersböcker

Jag läser pappersböcker i sommar! Det känns mysigt. Okej, jag har en e-bok eller två igång i mobilen också, som jag ibland läser i när jag lägger barn och inte kan/vill ha lampan tänd. Men jag har också tagit mig tid att bara läsa, något som känns väldigt lyxigt.

Det har också slumpat sig så att jag läst böcker med temat “skapa ett nytt liv”. Först En liten hattaffär på hörnet, som handlar om hur Ellie efter många om och men fattar beslutet att driva vidare sin avlidna mammas hattaffär. Sen Priset på vatten i Finistère om när Bodil Malmsten lämnade Sverige för att nörda ner sig i en trädgård i Frankrike. Och nu har jag just börjat med Britt-Marie var här, fortsättningen på Min mormor hälsar och säger förlåt, om den minst sagt egensinniga 63-åringen som ska skapa sig ett nytt liv efter sitt havererade äktenskap.

E-böcker är så himla praktiskt, men pappersböcker är förknippat med mer lyx och avkoppling för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.