Hoppa till innehåll

Fotografiska med Anna

Igår besökte jag Fotografiska museet med Anna. De har öppet till 23! Kändes väldigt lyxigt att först kunna avnjuta god middag i trevligt sällskap och sedan ändå ha tid att strosa runt och titta på utställningarna och ta en kopp te efteråt.

Det var premiär för mig på Fotografiska, även om jag länge tänkt att jag borde gå dit. Jag gillade det. Bra mat och bra bilder, mycket variation. En del bilder är ju himla fina, fast så ouppnåeliga. Alla fantastiska porträtt, till exempel. Såna bilder tar inte jag. Jag blev glad av att se en fotograf i utställningen med unga fotografer som fotograferade snygga detaljer i ett industriområde i Norrköping (om jag inte minns fel). Typ någon fasad med intressant färg fotad i snygg vinkel mot något annat. Alltså precis sånt som jag brukar gilla att fota, även om jag inte är lika proffsig. Han var mer intresserad av bilden än det avbildade, stod det på presentationsskylten.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *