Sjuka dagar före jul

Jag var hemma sjuk hela sista jobbveckan (v. 51) och är fortfarande inte bra. Jonas är också sjuk. Sista jobbveckan var även full av aktiviteter som luciatåg på förskolan, julfika på skolan och skolavslutning + att Jonas hade obligatorisk kurs onsdag-fredag. Jag hade såklart en del på jobbet jag inte ville missa, bland annat en kurs jag också. Men det blev alltså inget jobb alls, däremot var jag ju tvungen att släpa mig runt på barnens julaktiviteter + lämningar/hämtningar. Inte så lätt att kurera sig.

Efter en veckas hosta och lätt feber fick jag plötsligt höga febertoppar på kvällarna, tre kvällar i rad. Jag var uppe på 40,0 innan jag tog ner febern med Alvedon. På söndagen kom febertoppen tidigare… och det fick bli en sväng till Sabbatsbergs närakut. Lungorna lät inte som lunginflammation, kanske bronkit. Snabbsänka 95 talade för bakterier, så jag fick Kåvepenin. Har tagit dem sedan dess och hoppas på effekt snart…

För nu är det dags att fira jul! Och förberedelserna har ju inte precis gått som planerat, men vi får sänka ambitionerna lite. Jobbigt att vara två sjuka vuxna med två pigga barn. De har röjt runt ganska rejält…

Ava har missat två uppträdanden med Musickidz på Gamla stans julmarknad pga detta. Tråkigt att vi ska behöva vara sjuka så himla länge. Vi har verkligen varit ynkliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.