Hoppa till innehåll

Världens mest irriterande öra

Denna evighetsförkylning har bland annat inneburit känsla av lock för öronen. För ungefär en vecka sedan förvärrades det. Jag har fått vätska i vänster öra, som gör att det är som att ha en öronpropp konstant, plus ett jobbigt tryck. Hör alltså väldigt dåligt på det örat. Fast det som sker i munnen hör jag jättebra, alltså om jag till exempel tuggar eller sköljer munnen. Ändrar jag ställning på huvudet kan jag känna att vätskan flyttar runt. I någon viss position ibland kan jag känna en liten, liten lindring, men ingen betydande.

Öronkatarr verkar det kallas. Det gör inte ont och medför ingen feber, men finns i mitt medvetande hela tiden och är sjukt jobbigt. Det brukar gå över av sig självt inom en månad, men har det inte gjort det på tre månader rekommenderas man uppsöka sjukvård för att få trumhinnan punkterad (aj?!).

Utöver detta hostar jag fortfarande en massa slem och har allmänt lite energi. Jag var alltså hemma sjuk hela sista jobbveckan och kommer tillbaka efter två veckors ledighet utan att ha hunnit bli frisk (däremot halvdöv). Gah! Men ok, för all del, jag är bättre i alla fall… Skönt att slippa feber!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *