Kalsongerna kommer och dagsömnen är borta

Sander använder ju fortfarande blöja, men vi försöker erbjuda kalsonger när vi är hemma (och vakna). Nu efter lovet sa de på förskolan att han gärna fick prova blöjfritt där också, fast han inte är färdigtränad. Så nu har jag fått köpa en massa fler kalsonger. Roligt. :) Tidigare hade han ju två par Pippi-kalsonger (överst i bilden nedan).

kalsonger

Men jag blir också så less på att alla lättillgängliga kalsonger är typ blå med “pojkmönster”. Försöker hitta lite variation, men det är tusan inte lätt. Vill gärna ha färger och roliga mönster. Men inte bara bilar… Visst vill jag ha bilar, men ÄVEN fjärilar, blommor, bullar, regnbågar, gulliga djur, etc etc. Visst, jag kan titta på tjejavdelningarna också, men det är trist att det är så himla uppdelat.

Dagsömnen är borta nu. Funkade bra att köra utan på jullovet och har funkat på förskolan också. Skönt! Oftast snabbare läggning och lättare att vara flexibel på lediga dagar, ingen panik om lunchen blir sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *