Mitt öra är bättre! Rumpan sämre…

Mitt öra är nästan helt bra nu, känns lite “tjockt” fortfarande, men så pass normalt att jag glömmer bort det. Jag är väldigt glad att inte behöva gå med det i tre månader för att sedan punkterna trumhinnan.

Förkylningen, tja, också bättre. Lite hostigt fortfarande.

Försöker klamra mig fast vid detta positiva… Har fått ont på en punkt i ryggslut/säte, där jag brukar ha problem. Men nu mer. Gör ont att gå. Ännu ondare att gå och bära Sander. Uteslutet att börja springa igen imorgon som jag hoppades. Det dök upp när jag reste mig upp ur teaterbänken i söndags, där jag suttit med Sander i knät och sett Snövit. Och sedan dess har det blivit värre. Provade att yoga/stretcha lite igår och det blev – hallå! – ännu värre. Vad är detta? Jag kan peka på punkten, men vet inte vad det är… Till barnen säger jag att jag har ont i rumpan, enklast så och lockar dessutom till skratt. :) Fast det är väl kanske egentligen lite ovanför rumpan…

Men jag är verkligen lättad över örat! Det verkade också bli värre, men sen var det plötsligt bättre. Rumpan, hör du det? Ta efter! Bättre imorgon, ok?

3 kommentarer

  1. Ja, jag klurar på det! Men det känns lite bättre idag i alla fall, har ansträngt mig för att ta det lugnt hela helgen.

   Svara

   1. …fast nu hittade jag en tid på onsdag på ett ställe med landstingsavtal, så nu har jag bokat!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.