Kiropraktor

Idag har jag varit hos en kiropraktor för första gången i mitt liv. Jag hade, kort sammanfattat, en låsning i bäckenet och olika långa ben pga snedhet. Fick behandling och tre inbokade återbesök. Kiropraktorn knäckte även en låsning vid vänstra skulderbladet, där jag hade lite mer “vanligt ont”.

Får se hur det går.

Ny och intressant upplevelse, detta. Själva behandlingen gick väldigt snabbt och det enda jag behövde ta av mig var tjocka koftan. Jag kände mig lite mer som en sak än som en människa när jag blev runtbökad men det var ju inte plågsamt på något sätt. Knäckningar gillar jag. :)

Känner ingen direkt skillnad än, men kanske är faktiskt bäckenet mer rörligt..?

Nåväl, det ska bli intressant att se om jag har mer ont ikväll som jag brukar, det har känts rätt ok på mornarna för att bli värre ju längre dagen går.

Nästa besök är på fredag och sen har jag två nästa vecka också.

Hoppas jag kan börja springa snart igen.

En kommentar

  1. Hoppas att det blir bättre snart! När jag fick kiropraktik mot ryggont blev det först värre och sedan bättre.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *