Sprungit!

Igår gav jag mig ut och sprang för första gången på sju veckor!

Först hindrades jag ju av evighetsförkylningen  över jul. Sen fick jag ont i bäckenet… och det har jag fortfarande och går fortfarande hos kiropraktor för det, men det känns lite bättre och jag ska försöka röra på mig, så…  igår gav jag mig alltså ut.

I söndags var jag på en fin vinterpromenad och började känna mig taggad att springa i snö. Men det blev ju inte riktigt så… Barmark varvat med is och vatten och gegg.  Nåväl, jag kom ut i alla fall och avverkade 3 försiktiga km.

Känner att jag inte får ha för höga förväntningar på löpningen med sånt väglag, det blir varken att klara milen eller sätta hastighetsrekord på halvmilen ännu… Hoppas mest bara på att få någon sorts kontinuitet igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.