Första lekträffen

I helgen hade Sander besök av en kompis för första gången. Han har ju en 6-årig kompis på förskolan, så hon kunde hälsa på oss utan föräldrar. Vet inte om jag skulle släppa iväg Sander på motsvarande sätt riktigt ännu… eller jo, han har varit med Ava hos grannarna på övervåningen ett par gånger, men oftast har han kommit hem väldigt snabbt och Ava har stannat längre. Men det är inte precis så att han följer med kompisar hem efter förskolan själv ännu och vi tar inte med kompisar heller.

Sander har förstås haft lekkompisar här förut om familjen haft besök som innefattar barn (och grannbarnet har varit här och hälsat på båda barnen), men detta var första gången bara en kompis kom till bara honom. Ava var förstås också med på ett hörn, men det var ju ändå Sanders kompis och hon var inte med hela tiden.

Kändes stort. :) Nu måste vi lyckas bjuda in nästa kompis innan löjligt mycket tid förflutit. Ska fråga en i Sanders ålder nästa gång och då kanske förälder + ev syskon också kommer med, vi får se.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.