Hoppa till innehåll

En vagn som rullar!

Okej, nu har vi gett upp vår välanvända barnvagn. Alla hjul sitter visserligen kvar fortfarande, men man når ju en punkt när det blir löjligt. När man kör vagnen på bakhjulen för att få vila armarna en stund…

Så nu använder vi lilla primitiva paraplyvagnen:

IMG_20160219_163001

Helt försumbara förvaringsmöjligheter. Jätteknepiga handtag egentligen, typ omöjligt att trycka upp framhjulen om man t.ex. ska upp på en trottoarkant. Och allt är så kompakt att man går och sparkar i hjulen hela tiden. MEN DEN RULLAR! Man behöver liksom bara hålla i den och gå?! Inte ta i för kung och fosterland?! Kan ju inte annat än älska den just nu.

(PS: egentligen är det ju inte alls vilsamt att köra vagnen på bakhjulen, bara i jämförelse.)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *