Hoppa till innehåll

Saker att se fram emot

Jag är mycket nöjd med att ha bokat in flera bra saker att se fram emot under våren:

  • Nästa vecka åker jag och Anna till Warszawa torsdag-söndag. Vi åker efter jobbet på torsdagen och har tagit ledigt på fredagen. Det var mycket därför jag lite skyndsamt såg till att bli skodd förhoppningsvis lagom tid i förväg för att hinna gå in skorna.
  • I maj ska jag och Jonas äntligen åka till Yasuragi och övernatta lördag-söndag. Mormor och morfar är inbokade som barnvakter.
  • I maj ska jag också åka till Malmö och springa Vegoloppet med Ann. Själva loppet går av stapeln i Dalby stenbrott och det finns nog närmare ställen att övernatta på, men vi kombinerar det med en Malmö-weekend.

Och så mindre saker, förstås. Imorgon ska jag till exempel på Fotografiska med Malin för att både äta i restaurangen och titta på utställningarna.

Jag ser verkligen fram emot maten på alla ställena, matfokuserad som jag ofta är när det gäller resor och utflykter. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *