Valborg med Mulle Meck och Musickidz

Valborg med Mulle Meck och Musickidz

När Ava var bäbis gick vi på valborgsfirandet vid Landvettersjön… men sen har det liksom inte blivit så mycket med valborg för oss. Brasorna brukar ju tändas vid läggdags och det har mest känns meckigt. Men i år!

Ava skulle uppträda med Musickidz på valborgsfirandet vid Jaktvillan i Järvastaden. Precis i närheten ligger Mulle Meck-parken, som jag har varit nyfiken på ett tag. Ava har varit där med förskoleklassen och gillade den mycket. Vi tog bilen till parken, parkerade där, lekte och åt korv, för att sedan traska vidare mot Jaktvillan och firandet.

Mulle Meck-parken var en hit, den är ju specialbyggd enligt temat och innehåller en hel del överraskningar, inte bara det gamla vanliga. Det var trevligt att fira valborg också, även om det var väldigt mycket folk som trängdes till ett godisregn just när kören skulle samlas. Men det gick bra till slut och det var många barn (ca 60) på plats. Det lät riktigt bra! Och en stund senare sa det FOOFF när brasan fattade eld, från noll till hundra, och folkskaran vidgade snabbt cirkeln runt den eftersom det blev jääättevarmt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *