Skip to content

Färdig med fotobok 2015!

Wohoo! Jag ville verkligen bli färdig med fotoboken för 2015 innan semestern och efter en hårdsatsning framförallt idag så blev jag det! Yaay! Den ska dock få vila lite innan jag beställer den, så i bokform har vi den nog först i slutet av sommaren.

Men himla gött att vara av med den! Det är ju typiskt en sån där grej som egentligen inte är så himla kul att göra, men som är väldigt kul att ha gjort… Eller lite kul är det ju, det är ju mest det att det tar så himla lång tid och innefattar så mycket beslutsångest och gallringsvånda.

Egentligen vore det ju himla smart om man kunde jobba med den löpande under året… men just nu känner jag inte för att jobba i fas med 2016. Fast det vore klart smart att inte vänta till 2017 (eller 2018…). Men vi får väl se…

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *