Hoppa till innehåll

Köpt två klänningar och två t-shirts!

Jag har ju beställt, provat och returnerat väldigt många klänningar från Zalando i mina dagar. Jag räknade någon gång, då var det många. Sedan dess har det blivit ännu fler. Så döm om min förvåning när de två jag klickade hem medan vi var bortresta PASSADE BÅDA TVÅ? Hur gick det till? Jag är i chock. (Ok, den ena hade jag beställt i två storlekar och den hade nog egentligen varit bäst om jag kunnat plocka delar av den stora och den lilla och sy ihop, men jag lyckades till slut bestämma mig för den lilla… så retur blir det, men en planerad retur, för jag hade såklart inte tänkt behålla samma klänning i två storlekar.)

Men alltså… jag har nu köpt två klänningar! Tyvärr inte i tid till lillkusin Timos dop, men det får väl bli till kommande festligheter (typ jobbkonferensresa i oktober… nä, inte så mycket partyparty här annars). Jag känner mig väldigt ovan vid detta. Jag har ju inte lyxen att kunna se en klänning, säga “den var snygg, den tar jag” och så är det bra med det. Utan jag kollar ju mer på om modellen möjligtvis skulle kunna funka. Så när en klänning PASSAR blir jag ju helt exalterad och sen alldeles förvirrad. Är det meningen att jag ska ha en åsikt om huruvida den är SNYGG också? Umm, jag vet inte. Blir lite nervös att jag bara gillar plaggen för att de sitter ok. :)

Här är de, i alla fall:

Ja, ni fattar ju att detta är lite stort när jag bloggar om det innan jag ens bloggat om semestern (efter Öland). :)

Jag har också sedan innan en t-shirtfavorit som också är Anna Field från Zalando. Jag har flitigt använt min svarta och min vinröda, nu hade det tillkommit färger så jag köpte korall och marinblå. Nu har jag fyra (nä, tror inte att den svarta är annorlunda än de andra egentligen…):

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *