Hoppa till innehåll

Shopping med Ava

Härom dagen gjorde Ava och jag en “liten” garderobsrensning. Sedan dess har det ekat väldigt tomt i hennes garderob. Dagens uppdrag var att fylla på lite igen!

Här är det mesta av det vi köpte (fattas ett par svarta viskosbyxor med stjärnor som jag inte hittade bild på, samt trosor och strumpor):

Emojinattlinne, Eye only have eyes for you-tröja, paljetthästtröja, fjädertröja, tigertröja, stjärnklänning, svarta byxor. Hmm, collage autogenererat av WordPress, jag tycker kanske inte att det blev en fantastisk layout, menmen… bilderna är hur som helst zoombara om man vill titta närmare.

KappAhl, H&M och Lindex var det vi hann/orkade besöka. Tröjor är lättast och roligast att shoppa, byxor svårast och tråkigast… men bra att det blev två par i alla fall (hittade som sagt inte bild på ett par).

Sander fick ett trepack strumpor med “spajdörmän” också. Vi frågade honom innan vi gick om det fanns särskilda strumpönskemål och lyckligtvis lyckades vi uppfylla det.

Vi lunchade varma mackor och mylkshake respektive cheesecake på Delivore:

Efter det shoppade vi lördagsgodis och apelsindoftande läppsmörja (eh, vad säger man som inte är ett varumärke… försökte undvika ordet lypsyl men det gick sådär kände jag) på Goodstore.

Och vi besökte Akademibokhandeln där vi visade upp vår dokumentation på att Ava gjort sig förtjänt av det första av tre läsborgarmärken, genom att ha läst fem böcker sedan vi började anteckna (sommarlovet):

lbm

Hon fick en ny bok också (Kapten Kalsong), plus en ny dagbok med lås (den gamla är full) och ett pennfack fyllt med pennor hon ville ha i skolan.

Vi orkade inte köpa gympakläder och innegympaskor, som vi också tänkt, men det hinner vi väl vid ett annat tillfälle.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *