Hoppa till innehåll

Löpningen i sommar

Jag är mycket nöjd med att ha lyckats upprätthålla tre gånger löpning i veckan under juli (varken mer eller mindre, den gång ni ser fyra pass är det en promenad också). Det gick ju segt ett tag i våras och min plan var helt enkelt att det nog skulle bli bättre om jag verkligen kom ut som planerat. Och det blev det!

Löpning i juli

Det blev visserligen en del korta pass (jag vill egentligen springa 5 km eller mer), men det får vara ok eftersom det berodde på att jag kombinerade med geocaching. Då pausade jag ju under själva letandet och var ofta ute lääänge, trots att jag inte ägnade mig åt ren löpning så stor del av tiden.

Jag kom på att ett bra sätt att kombinera löpning och geocaching är att köra fartlek/intervaller under löpdelarna. Då känns det mer okej att det inte blir så långt. Under ett pass inledde jag med att springa min snabbaste kilometer någonsin på 5.30. Gick ju bra att pusha på eftersom jag visste att jag skulle gå sen (det var 1 km till ett område med en massa geocacher).

Fånigt nog bryter jag min streak av 3 ggr/v den här veckan. Jag har fått ont runt bäckenet, både bak och fram. Kanske för att gamla tanter som jag inte ska ägna sig åt ungdomliga aktiviteter som att flänga runt på Grönan, eller jag vet inte… Jag hoppas i alla fall att det går över fort som bara den. Tjejmilen om tre veckor…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *