Gröna Lund

En av de sista dagarna på semestern hann vi med det årliga besöket på Grönan. I vanlig ordning var vi mest uppdelade, fast den här gången hann vi vara ganska mycket med båda barnen. Jag började med att åka saker för de minsta med Sander. På Liseberg tyckte han att berg- och dalbanorna var för läskiga, men nu älskade han båda två inne på lilla området. Det var väldigt roligt att åka med honom. Sen levlade jag upp till Kvasten, House of Nightmares, Blå tåget, Vilda musen och Lustiga huset med Ava. Trodde först att House of Nightmares var från 11 och det var det ju, men också från 7 med vuxet sällskap. Så Ava fick, och vågade!

Korvlunch

Gemensam korvlunch

Sander med sockervadd

Sander vs. sockervadd

Slush i regn tycks ha blivit vår nöjesparkstradition 2016...

Slush i regn tycks vara vår nöjesparksgrej i sommar…

Fler bilder:
» ‘Gröna Lund 2016’ på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *