Hoppa till innehåll

Påfyllning i garderoben

Även jag behövde lite påfyllning i garderoben. Det blir mest att jag använder samma kläder om och om igen… Så lite påfyllning på tröjfronten sitter fint:

Anna Field röd t-shirt med spets

Esprit-tröja med fåglar

Kiomi gul t-shirt

Lowa vandringskängor (halva priset)

Tom Tailor blomprickigt linne

Jag köpte också ett par vandringskängor. Det gjorde jag även innan sommaren, men de visade sig tyvärr vara ett felköp. :( Både Jonas och jag köpte inför planerad vandring på Ostkustleden som sedan inte blev av pga Jonas skadade tå. Jonas köpte mycket dyrare skor än jag och jag fick kanske inse att det inte varit så smart att snåla med just en sån sak. Så jag blev väldigt glad när jag såg att ett par skor liknande Jonas (samma märke och stil) såldes för 50% av priset. Jag slog till och skillnaden är ju helt enkelt enorm. Får se om jag kan sälja de gamla, men annars blir det typ som att jag hade köpt skorna till ordinarie pris från början… Får också se om det kan bli någon liten vandringsutflykt snart. Annars hoppas jag förstås på fortsättning på Ostkustleden nästa sommar.

Har även börjat rensa ut sånt som inte används och lyckades hitta ett par “nya” byxor i garderoben! De glömdes bort pga en dum dragkedja som både var obekväm och åkte ner av sig självt… men nu testade jag att klippa bort en lapp som satt vid dragkedjan och då kändes de helt ok, plus att problemet med att dragkedjan öppnar sig själv inte verkar kvarstå. Väldigt bra, för byxor är knepigt att hitta bra.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *