Hoppa till innehåll

Skoshopping och bio med barnen

I söndags åkte jag och barnen in till stan. Ava behövde nya innegympaskor inför kommande basketträning (som hon skulle ha gått på idag, men hon var hemma från skolan pga hängig, så det blir nytt försök nästa vecka), ja och till skolgympan sen när den blir inne förstås. Utöver det skulle vi gå på bio.

Ava använder sina gamla innegympaskor som vanliga skor nu. Det är ett par skor med snören, fast som inte behöver knytas, köpta på Stadium. De hade exakt samma modell (och dessutom på rea), fast i andra färger, så jag trodde att vi var i mål nästan på en gång… men näe, de kändes inte rätt. 33 för små, 34 för stora…

Efter att ha besökt Stadium, Intersport och ytterligare ett Stadium landade vi på Skopunkten och där fick vi till slut napp. Och Sander fick också ett par skor. Först ville han ha ett par blåglittriga med Anna och Elsa från Frost, men jag hittade inte hans storlek utan föreslog ett annat par. Phew för att han helt glatt tyckte att de också var en jättebra idé! (Alltså inte för att jag hade något emot Frost-skorna, utan för att det hade kunnat bli jobbigt om han insisterade trots att de inte fanns i rätt storlek.)

Avas överst, Sanders underst
Avas överst, Sanders underst

Känner mig mycket nöjd med detta och Skopunkten är ju billigt, 300 kr för båda paren (andra paret för halva priset, alltid – eller tredje på köpet).

Avas skor hade storlek 34 och Sanders skor 23. Jag har 37, snart kan väl Ava och jag låna varandras skor…

Sen gick vi på bio och såg Husdjurens hemliga liv:

Husdjurens hemliga liv

Den var rolig och underhöll oss alla. Premiär för Sander att gå på bio utan blöja, så jag var inställd på kisspaus men det behövdes inte.

En kul bonus var att vår kompisfamilj från Bagis såg samma föreställning, så vi hann prata/busa lite med dem och tilsammans förfäras över hur hemskt det luktade på Hötorget den här dagen…. yäääk.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *