Officiella bilder från Running for shelter

Vi fastnade på några av de officiella bilderna från Running for shelter! (Våra egna finns i mitt inlägg om RFS.) Det är PGPhoto.se som lagt ut Facebook-albumet Running for shelter 2016, där man kan beställa högupplösta och omärkta bilder till valfritt pris varav 75% går till Friends. Jag kunde såklart inte låta bli att köpa några att ha till fotobok 2016 sen.

Här är vi:

Ava springer knatteloppet

Ava springer knatteloppet

Sander och jag springer knatteloppet

Sander och jag springer knatteloppet

De fotade alla i värsta backen...

De fotade alla i värsta backen…

Jag blev visst fotad TVÅ gånger i backen...

Jag blev visst fotad TVÅ gånger i backen…

Lag Valtech

Lag Valtech

Familjen köar till gratis veganmat

Familjen köar till vegansk bjudmat

Nästa år försöker vi få med minst två lag från jobbet!

Blir springsugen när jag ser detta… Jag har inte sprungit sedan loppet! Jag kände mig seg efter blodgivning, jag åkte på förkylning och allmän hängighet och nu är jag liksom ömsom ok och ömsom seg, så det har inte blivit av… Förhoppningsvis ska det väl inte dröja alltför länge till. Men det är märkligt hur mycket svårare det känns att knöka in löpning i kalendern när man har låtit bli i en vecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *