Hoppa till innehåll

Officiella bilder från Running for shelter

Vi fastnade på några av de officiella bilderna från Running for shelter! (Våra egna finns i mitt inlägg om RFS.) Det är PGPhoto.se som lagt ut Facebook-albumet Running for shelter 2016, där man kan beställa högupplösta och omärkta bilder till valfritt pris varav 75% går till Friends. Jag kunde såklart inte låta bli att köpa några att ha till fotobok 2016 sen.

Här är vi:

Ava springer knatteloppet
Ava springer knatteloppet
Sander och jag springer knatteloppet
Sander och jag springer knatteloppet
De fotade alla i värsta backen...
De fotade alla i värsta backen…
Jag blev visst fotad TVÅ gånger i backen...
Jag blev visst fotad TVÅ gånger i backen…
Lag Valtech
Lag Valtech
Familjen köar till gratis veganmat
Familjen köar till vegansk bjudmat

Nästa år försöker vi få med minst två lag från jobbet!

Blir springsugen när jag ser detta… Jag har inte sprungit sedan loppet! Jag kände mig seg efter blodgivning, jag åkte på förkylning och allmän hängighet och nu är jag liksom ömsom ok och ömsom seg, så det har inte blivit av… Förhoppningsvis ska det väl inte dröja alltför länge till. Men det är märkligt hur mycket svårare det känns att knöka in löpning i kalendern när man har låtit bli i en vecka…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *