Hoppa till innehåll

Red Bull Flying Illusion, Feca och lite geocaching

redbull_500x250-kopia

I lördags hade jag en lyxig dag! För ett tag sedan såg jag affischen i tunnelbanan om Red Bull Flying Illusion, som beskrevs som en fusion mellan breakdance och illusion. Jag brukar inte gå på dansuppvisningar, men det här lät spännande. Kort därefter hade jag skaffat biljetter till mig och Ingela.

Så i lördags sågs vi alltså och begav oss mot Globen, där spektaklet skulle äga rum. Och det var onekligen mäktigt och… tja, ganska knarkat. Och imponerande. Jag kan liksom inte ens stå på händerna. De här människorna stod på en hand och hoppade..? Ja, de gjorde så många craaaazy grejer. Wow.

Efter showen gick vi och åt pasta på Feca, för att sedan promenera in till stan igen.

Extra lyx var att jag åkte hemifrån tidigare än jag behövde innan vi skulle träffas och ägnade mig åt lite geocaching. Jag hann med:

  • Utplacering av en myst jag gått och klurat på. Senare vidtog efterarbetet att göra klart själva uppgiften utifrån exakta koordinater. Skickade in i söndags och till min stora glädje och lättnad var den, min 7:e geocache, godkänd sent igår kväll (måndag). Väldigt bra, eftersom startpunkt och slutpunkt hängde ihop så fint, hade varit svårt att hitta en annan startpunkt som passade lika bra. Dock är jag inte riktigt nöjd med att jag använde en pillrig nanoburk, jag ska se till att införskaffa lite fler små burkar som inte är riktigt så små… Har en till nano som inte skulle behöva vara riktigt så liten, jag kanske byter ut dem så småningom.
  • Plockade en myst jag löst för ett tag sedan.
  • Plockade två traddar på vägen till nästa planerade grej. Den ena var i Atlasområdet, som jag varit nyfiken på ända sedan jag läste boken om Astrid Lindgrens Stockholm (hon bodde där en tid). Kul att se det. Fina hus. Och lätthittad cache. Tog en annan i närheten också för att den var oemotståndligt nära.
  • Påbörjade en multi jag gått och sneglat på pga handlar om teets historia! Och jag gillar ju te så till den grad att jag kallar mig drickate i geocachingsammanhang, så det kändes verkligen som att den ropade på mig. Men jag måste besöka en plats till innan jag har fått fatt i slutkoordinaterna, hoppas att det kan bli snart.
Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *