Premiär för extern barnvakt

Våra närmaste släktingar har ju passat barnen vid några tillfällen, men i söndags var första gången vi provade att ha en extern barnvakt. Sander har en före detta förskolefröken som nu pluggar och brukar barnvakta ett annat barn från förskolan. Så när vi stötte på henne frågade jag om hon var öppen för fler uppdrag. Och det var hon!

Jag har lite löst lekt med tanken på att anlita någon barnvaktsfirma, men det känns läskigt att det skulle komma någon helt okänd människa och ta hand om våra barn. Det känns så mycket tryggare med en person som vi redan känner och gillar. Och som Sander känner!

Hur som helst, det gick verkligen jättebra. Jag och Jonas hade inget särskilt inbokat egentligen, utan gick och slängde plast i återvinningen, satt på Espresso House och drack te, samt handlade lite på Ica Maxi. Det var väldigt lyxigt, speciellt att sitta på cafét såklart. Och väldigt, väldigt skönt att barnen var supernöjda. Sander har frågat flera gånger om hon inte kan komma igen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.