Familjefotografering och adventsbak

Idag har varit ännu en fullpackad dag. Vi hade familjefotografering här hemma, med fotograf + assistent på besök. Ska bli väldigt spännande att se vad det blir av det!

Sen var det dags för jul/adventsbak. Barnen dekorerade ett färdigköpt pepparkakshus, som jag ska försöka limma ihop med smält socker när all glasyr har torkat lite mer… Vi bakade pepparkakor från köpedeg och vi gjorde lussebullar från grunden. Phew.

Imorgon är det dags att julpynta och adventsmysa, plus att Ava har terminsshow med kören.

Snart är det 1 december, det ska bli spännande att se vad barnen tycker om sina adventskalendrar och tv-programmet. Det senare såg lovande ut i år, tycker jag, men vi får väl se! Fast det är alltid rätt skönt när det är över, för det är en sån utmaning att hinna se det varje dag. Särskilt om det ska göras på morgonen då man egentligen behöver göra sig i ordning och skynda iväg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.