Hoppa till innehåll

Nelly och anden från bokrean

Årets bokrea smiter inte förbi obemärkt. Men jag har heller ingen större lust att köpa någonting till mig själv. Det skulle vara för nöjet att få lämna boken vidare i så fall, för jag samlar ju inte på böcker. Jag har för all del tittat åt en och annan bokreabok och tänkt att den vill jag ju… låna på biblioteket.

Jag gillar verkligen att låna på biblioteket. Jag gillar verkligen att jag har börjat låna på biblioteket. Och jag lånar gärna till barnen också (hittar man riktiga favoriter som man vill läsa om och om och om igen går det ju att köpa dem sen när man vet att de är just så bra). Men det fick bli två inköp från rean på Ica Maxi i alla fall och då valde jag varsin bok till barnen. Ava fick Nelly Rapp och Monsterakademin, ska bli intressant att se om hon fastnar för den serien. Sander fick Anden i flaskan för att skaparna Eva Susso och Benjamin Chaud så totalt vann mitt hjärta med först och främst Lalo trummar och sen flera andra böcker också.

Publicerat iBöcker

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *