Hoppa till innehåll

Sanders första fotbollsträning 

Igår hade Sander sin första fotbollsträning! Eftersom det kändes som en stor händelse var både jag och Jonas med, men framöver turas vi om (det börjar redan kl 16, så bra att kunna dela på det så åtminstone en kan jobba klart…).

Det var en fin vårdag och Sander verkade trivas som fisken i vattnet. Skönt! Vi vuxna var ganska långt bort från barnen och först fick vi lite info + jätteseriösa träningskläder som barnen ska ha på träningarna från och med nästa gång. Kändes mer uppstyrt än när Ava började. 

Det är ju Sanders första fritidsaktivitet (sen blir det väl simskola också) och vi är nöjda med att ha lagt den samtidigt som Avas basket, så vi fortfarande bara har en aktivitetsdag i veckan. Basketen slutar en halvtimme efter fotbollen och de är på nästan samma ställe. 

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *