Skolavslutning och sommarfest på förskolan

Oj, vilken helg det var! I fredags var det ju dags för skolavslutning och sommarfest på förskolan. Så på morgonen stod vi på skolgården och lyssnade på skönsång från alla klasserna och så förstås förbipasserande flygplan och rektorns tal. :)

Avslutningsklädd Ava:

Sen hem och jobba lite innan sommarfesten… Under tiden var Ava på fritids, men sen blev hon hämtad för att gå på kalas för två kompisar. De var först på badhuset och sen hemma hos den ena kompisen.

Mormor och morfar kom till oss för att vara med på sommarfesten. Mer skönsång och så tårtkalas efteråt. Jag har bara bilder med alla barnen och dem lägger jag inte upp här. Synd att jag inte tog någon med bara Sander. Han hade i alla fall sin nya tröja med blåbär och hallon på.

Vi gick hem och åt middag med mormor och morfar innan jag och Jonas åkte mot Globen för att se Radiohead (mer om det en annan gång). Mormor och morfar fick hämta Ava på kalaset och sköta kvällen med barnen. Lyxigt!

Tänk att Ava har gått ut 2:an och att Sander börjar sista förskoleåret i höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *