Vegomässan och kalas

Dagen efter avslutningen hade vi planerat att Jonas och Ava skulle åka på kalas för en av hennes klasskompisar och att jag och Sander skulle åka till Vegomässan i Nacka. Jag vann en biljett dit, plus en liten vegansk pekbok om vad veganmat är gjord av, som jag skulle hämta på plats. Så trillade det in en kalasinbjudan även till Sander och självklart skulle han gå på kalaset, och jag ville inte skippa mässan, så det var bara att klämma in både och!

Vi såg till att åka i god tid så vi åtminstone stod i kön när mässan öppnade. Då hade vi skapligt med tid att gå runt och titta och provsmaka. Vi hade det riktigt mysigt. Måste ju säga att choklad, godis och glass var ganska överrepresenterat, men det var ju trevligt, hehe. Vi köpte även hamburgare i restaurangen, men Sander plockade ut spenatbladen ur sin och åt bara dem…

Sen var det kalas i Rålis parklek och Sander sprang runt som en tok och blev plaskvåt av svett. Lite lek utanför innan vi gick hem och då började det märkas att vi haft en lång dag, phew… men vi kom hem till sist.

Sander hade gärna velat åka till Vegomässan igen snart och har nog inte riktigt tagit in att det bara är ibland man kan göra det… men vi får väl se till att vara lite mer på hugget och faktiskt åka på dessa mässor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *