Hoppa till innehåll

StikkiNikki, stukning, gågata och plask

I söndags var Jonas och hängde i Mall of Scandinavia och såg inte mindre än tre biofilmer. Jag och barnen gav oss ut för att testa glassen på nyöppnade glasscafét StikkiNikki. Jättebra att de kommit till Hornsbergs strand eftersom de alltid brukar ha veganglass som inte bara är sorbet. Just denna dag hade de riktigt många sorter, men det blev ändå att barnen tog mangosorbet eftersom de andra var lite för spännande. :) Jag tog en som var gjord på sötpotatis och kokos. Fanns även bara kokos, pumpafrö och solrosfrö. Kul, hoppas vi hinner gå dit många gånger.

Vi avnjöt glassen i en väldigt blåsig strandpark (jag hatar mitt hår, varför ska det prompt försöka vara i min glass hela tiden?). Ava snubblade i trappan och trampade snett så att hon stukade foten. Egentligen skulle vi ha gått vidare till parken, men det var bara att linka hem. Men sen gick Sander och jag ut en liten sväng i alla fall och hade kontakt med Ava på Snapchat.

En stor del av Hornsbergs strand (inte ända borta vid oss) har blivit gågata, så jag och Sander testade att gå mitt i vägen och klättra på lejon. Men det kom ganska många bilar för att vara gågata, tyckte jag…

Så lekte vi och plaskade en stund också innan vi gick hem och hade filmkväll med hemkörd pizza.

(ja och så var det en massa annat som skulle hinnas med också, och allt gick långtifrån smidigt, så det var en ganska hektisk och kaotisk dag faktiskt… för att inte låtsas som att allt var total idyll…)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *