Det evinnerliga uppackandet och tvättandet… och lite kul också

Vi är alltså hemma igen efter semestrandet. Lediga denna vecka också. Jag håller på och gallrar bilder och ska väl lyckas skriva något om vad vi har haft för oss kanske också…

Huvudgrejen den här veckan blir ett besök på Gröna Lund. Annars känns det mest som att vi tvättar och packar upp… hur kan det ta så lång tid att packa upp? Gaah! Det står fortfarande väskor och påsar med diverse osorterat krafs överallt.

Idag badade jag och Ava på Hornsbergs strand. För första gången. Vi har alltså bott här i 6 år och har inte badat här förrän nu… (nu har det ju iofs inte varit officiellt bad särskilt länge heller, men ändå) Kändes bra att bocka av det.

Bad på Hornsbergs strand

Igår fick jag ta några timmar på stan med huvudärenden att ge blod och att leta korta tajts (vill ha nåt som inte syns under kjol, gillar inte att vara barbent – hittade några som känns lovande). Åt även på Hermans:

Mmm, Hermans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.