Sommarens geocaching

Sommaren är ju den tid då jag kan geocacha mest intensivt. Det är bara då jag ens försöker upprätthålla min streak, alltså antalet dagar i rad jag tagit minst en cache. I år blev det 42 dagar! Det tänker jag nog nöja mig med i minst några år, för det är ju ett mycket fint tal och det kan vara rätt bökigt att prompt behöva ta en varje dag. Och jag tänker inte försöka upprätthålla streak när jag inte har ledigt, det går bara inte.

Den 42:a dagen var idag. Egentligen var jag klar redan på morgonen innan STHLM Urban Trail, då jag tog en på vägen trots att jag inte egentligen hade tid (men den var så in my face att jag inte kunde låta bli och det tog bara en minut). Men efter loppet gav jag mig ut en sväng på Skeppsholmen och tog några burkar. Landade då på totalt 200 geocacher! Stort! Och fint att avsluta min geocachingsommar med en duktig milstolpe.

Min 100:e burk togs i Malmö i maj. Det gick fortare att samla nästa 100! Ca 10 månader till 100 och sedan ytterligare 3 månader till 200. Får se när jag når 300…

Eftersom vi var i Tyskland kunde jag lägga till ett nytt land till den ännu inte så imponerande listan av länder jag cachat i: Sverige, Spanien, Tyskland.

Jag slog även rekord i antalet cacher på en dag. På min födelsedag fick jag en geocachingutflykt i present av familjen och vi gick en trail som gjorde det ganska lätt att fånga många. Det blev 15 stycken på en dag, mitt tidigare rekord var 11.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *