Hoppa till innehåll

Diskkrasch och andra haverier

Idag dog min jobbdator. Eller i alla fall hårddisken. Det var två månader kvar tills jag skulle få byta dator (efter tre år), men den orkade visst inte hålla ut till dess. Eftersom det var så nära fick jag en ny dator som fanns inne i stället för att vänta på ny disk eller ny dator.

Det var väl ingen stor katastrof, men jag tappade hela dagens jobb (man ska pusha ofta…) och kommer få ägna massor av tid nästa vecka åt att rigga saker på nya datorn. Tur att det inte är en superstressig period just nu…

Hemmalivet har också havererat… Jonas och Ava var sjuka nästan hela förra veckan och har blivit det igen! Ava var i alla fall igång i måndags, så hon missade inte första gitarrlektionen, vilket jag är glad för. Sen fick hon rejält med feber och jag vabbade tisdag-onsdag och en dundersjuk Jonas tog över efter det. Jag var sänkt i tisdags, men det verkar bara ha varit spänningshuvudvärk + någon form av nackstelhet.

Eller, tja, lite snörvligt kanske det har varit för mig och Sander också, men vi har varit på benen (utom jag i tisdags då).

Välkommen tillbaka till vardagen, liksom?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *