Kort lugg igen

Jag försökte fota mig själv före och efter – haha, det är så svårt att se vettig ut!

Efter 2½ år av att försöka få luggen att växa ut till något vettigt tröttnade jag. Den blev ju aldrig vettig! Så nu har jag kort lugg igen. Och det är sååå skönt! Jag har stört mig så mycket på hår som blåst in i ansiktet. Men mest på att det sett så trist ut. Min hårkvalitet lämpar sig bättre för kort hår, helt enkelt. Jag hade gärna haft lite längre, men jag vill inte kämpa för att ha långt på bekostnad av kvaliteten.

Jag ville ändå inte ha helt kort, så förutom luggen är det bara toppat och en smula uppklippt därbak. Kanske kan jag få till lite längre hår i övrigt. Men det är nog svårt att få håret på sidorna att hänga med, det blir väldigt tunt och slitet. Så egentligen borde jag väl ha riktigt kort, men tja, det får vara så här just nu i alla fall.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *