Hoppa till innehåll

Mysig kväll på stan med Sander

Idag åkte jag och Sander in till stan efter förskolan. Det är ju snart födelsedagar och barnen brukar alltid köpa varsin present till varandra, så Sander skulle köpa en till Ava. Sen åkte vi till Goodstore där vi behövde köpa lite saker bland annat inför vuxenkalaset som är nu på söndag.

Efter det testade vi en för oss ny pizzeria, Dennisos:

Sander tyckte att det var den godaste pizzan någonsin och ja, den var väldigt god!

Sen hann vi faktiskt tillbaka till Goodstore för “lite” fika innan de stängde. Jösses vad vi blev mätta. Inte så konstigt när vi köpte tre grejer att dela på, efter att ha delat på en pizza. Jag trodde faktiskt att den där saken i bägare skulle vara typ en milkshake, men det var det såklart inte (eftersom den stod färdiggjord i disken, duh). Så vi köpte alltså tre mastiga bakverk. Hehe. Men kul att testa dem och alla var goda.

Sen blev det seeent och Sander tyckte att vi var busiga som var ute och fikade när det var så mörkt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *