Hoppa till innehåll

Halloween

Denna förvirring kring vilken dag man gör vad… nåväl, vi bestämde oss för att följa USA och fira Halloween med bus eller godis tisdagen den 31 oktober.

Som förberedelse blev det pumpapyssel på måndagkvällen. Vi fick pumpapuré till både soppa och paj och rostade en rejäl batch pumpafrön. Det som var kvar av pumporna efteråt var rätt schnyggt också måste jag säga:

Bus eller godis var populärt! Barnen började i vår trappuppgång, fick med sig en kompis (bortklippt i bilden pga har inte bett om ok att publicera) och hann med några våningar i höghuset intill innan jag tyckte det var dags att gå hem och äta pumpapaj och godis för att inte komma alldeles för sent i säng.

Och om någon undrar hur vi gör med bus eller godis som veganer: vi sa till barnen att inte säga något om det utan bara ta emot. Hemma igen bytte vi ut godiset som inte var veganskt mot godis vi köpt. Tyvärr kom inga barn till oss den kvällen, men vi har en skål redo ifall det kommer några på fredag. Det helt veganska vore såklart att inte gå alls, eller att bara ta emot veganskt godis, men det kändes inte riktigt görbart, så det fick bli på det här sättet. Vet inte vad vi gör med godiset om det inte kommer några barn, men vi får väl se…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *