Julklappsbokbyte 2017

Jag har arrangerat ett litet julklappsbokbyte i all sin enkelhet genom att fiska efter intresserade på Facebook. Fick napp så att vi blev 9 personer. Om jag hade varit lite mer bloggflitig hade jag väl annonserat här också, men nu skriver jag precis innan jag ska slumpa ut vilka alla ska skicka till. Att skriva här ökar i alla fall chanserna för att jag ska komma ihåg det och göra det till en årlig tradition – det vore kul!

Dessutom blir det här en naturlig plats att skriva en kommentar om boken man får, ifall någon som är med i bokbytet skulle vilja dela med sig av det.

Så här skrev jag på Facebook:

VILL DU HA OCH GE EN JULKLAPPSBOK?

Jag tänkte dra igång ett julklappsbyte. Så här tänker jag mig det:

– Anmäl intresse genom att skicka din adress till mig senast nu på fredag 8 dec (snabba ryck, så tveka inte!).

– Jag svarar på lördag 9 dec med adressen till en slumpmässigt urvald person som är med i bytet.

– Du skickar en favoritbok till personen så att den hinner fram innan julafton. Boken ska vara inslagen i julklappspapper. Den ska vara skriven på svenska. Lägg gärna i ett litet brev med någon rad om varför du gillar boken. Du kan vara anonym om du vill.

Jag sätter ribban till “fräsch pocketbok”. Den kan vara läst om den är fräsch, den kan också vara inbunden om du vill.

Du kan alltså få vilken bok som helst och eftersom du förmodligen inte känner personen du ska skicka till kan du inte göra en kvalificerad gissning på vad personen skulle uppskatta för bok – men jag tänker att det är ok! Det kan bli jättebra, eller också inte.

(jag delar även denna inbjudan i mina bokcirkelgrupper)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.