Hoppa till innehåll

Jag hinner inte med!

Hjälp! Det går för fort! Plötsligt är det två veckor kvar till jul, hur gick det till?

Jag ligger liksom efter med allt nuförtiden. Jag som har brukat vara ute i så himla god tid med såna där stora grejer som att planera födelsedagar, jul och sånt. Det är inte så nu…

En sak jag verkligen försöker att inte göra, för att det är så tråkigt, är att blogga om att jag inte har tid att blogga. Men det är ju så, såklart. Inte för att det råder brist på saker att blogga om, jag föreställer mig som alltid det mesta som händer i bloggform. Det blir bara aldrig tid att omvandla det till det. Och det kanske inte gör något att ha en vilande blogg, men det som är tråkigt med det är att det ju är så jag befäster mina minnen. Har jag inte bloggat om det försvinner det ju bara…

Tänker ofta att jag ska bli bättre på att snabblogga i farten, men det är svårt ens att få tid till det…

Ligger efter med allt och hinner inte göra mina projekt, vare sig de måstiga eller de roliga… gaaah, kan jag få TID i julklapp, tack?!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *