Nä, nu lägger jag in de borttappade böckerna!

Mitt bokbloggande sattes på paus 2013-2016. Jag bloggade om någon enstaka bok, men inte om alla jag läste. Och det retar mig nu att de inte finns med i min lista med Recenserade böcker. Den hette Lästa böcker först, vilket länken fortfarande skvallrar om, och det är ju så jag vill ha den egentligen. Att om jag sorterar listan på författare så får jag upp allt jag läst av den författaren sedan listan började. Så är det inte nu. Så nu tänkte jag ge mig på att skapa upp poster, om än inte riktiga recensioner, för de böcker jag läst men inte skrivit om här. Jag kommer att sätta dem på något datum det året de lästes. Bara för att få med dem i listan.

(Det blir ju iofs ändå inte komplett eftersom jag skrivit om ungdomsböcker på Barnboksprat i stället för här, men men…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *