Hoppa till innehåll

Geocaching-utmaning antagen: alla kommuner i Stockholms län

Mitt nya geocachingprojekt är att logga (minst) en geocache i var och en av Stockholms kommuner. När jag lyckats med det får jag logga challengecachen  Challenge #042AB – Alla kommuner i Stockholms län.

Så här är mitt nuläge, alltså innan jag ens börjat uttryckligen försöka med detta mål:

6 av 26 kommuner loggade, 20 kvar. Förhoppningen är att kunna logga ett par stycken imorgon…

Det finns för övrigt en challengecache Challenge – Stockholms läns kommuner på en dag också. Haha! Det lär inte hända… Om jag inte skulle bli kompis med en hängiven och bilburen geocachare möjligen förstås. :)

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Barbara Berin Barbara Berin

    Hej!
    Varifrån fick du den snygga kartan med ologgade kommuner?
    Jag tänkte också börja samla lite kommuner, men jag har inte lyckats hitta en sån bra överblick!

    Hälsningar Barbara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *