Hoppa till innehåll

Sander har brutit nyckelbenet

För en vecka sedan ramlade Sander från en klätterställning i Rålis och fick ont i axeln. När de ringde från skolan hade de varit hos skolsyster, som tyckte att det borde kollas upp. Och det hade hon ju rätt i, eftersom det skulle visa sig att nyckelbenet var brutet.

Jonas och Sander tillbringade en sisådär 6 timmar på närakuten och sen kom de hem med Sanders arm i en armslinga. Själva brottet ska bara självläka, men det gör mindre ont om armen hålls stilla. Rådet är att ha armslingan dygnet runt i två veckor och sedan ytterligare två veckor dagtid.

Det går lite upp och ner i hur mycket det märks, men det är klart att det gör ont och att Sander måste ta det lugnare med allt nu och få hjälp med en massa saker.

Tydligen är det väldigt vanligt att bryta nyckelbenet, det är massor av folk som delar med sig av erfarenheter. Han är inte ens först i klassen med det. Men han är i alla fall först i familjen med att bryta något ben överhuvudtaget. Och det kan väl få räcka så med benbrott, tycker jag…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *