Hoppa till innehåll

Barfotaskorna och jag

Mina fötter trivs såå bra i mina rymliga barfotaskor! Jag har gått i dem jättemycket under våra tågsemesterveckor! Jag har till och med sprungit till tåget med full packning… inte jättelångt, men jag har i alla fall gått långt även med tung ryggsäck.

Och fötterna har känts fantastiska! Visst har jag varit lite trött och öm efter de värsta dagarna, men inte på något verkligt dåligt sätt. Jag har hittat rätt!

Faktiskt kom de första känningarna, lite olustig känsla i problemfoten, efter att vi kom hem. Efter familjens lilla löptur då jag hade mina gamla löparskor som har ett obehagligt tryck över mellanfoten så jag får nästan som kramp i fötterna av dem. En slump? Antagligen inte…

Jag vill verkligen inte använda de gamla löparskorna mer!

Nu har jag beställt ett par löparskor i barfotastuk, samma märke och storlek som vardagsskorna. Lite grövre sula eftersom jag behöver kunna springa en del på asfalt och tänker att det är bra med lite dämpning då.

Jag hoppas verkligen att de passar så jag kan börja testa barfotaskolöpning snart!

(Hade tänkt ladda upp en skobild från semestern, men det funkar väldigt dåligt just nu…)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *