Lite duktigsaker i helgen

I helgen bockade vi av två saker som legat på att-göra-listan lääänge…

För ett bra tag sedan köpte vi nya överdrag till stolsdynorna och nu kom de på. Mörkgröna i stället för ljusgrå. Får se hur lång tid det dröjer innan någon häller ut ett glas O’boy även över de nya… (Nej, jag röstade inte för stolar med fasta textildynor!) Testade också att tvätta de gamla ljusgrå överdragen, men det hjälpte inte mycket…

Vi fick också upp Sanders “wake-up light” på väggen med hjälp av ett fäste jag hittat 3D-printer-filer till på Thingiverse och fått utskrivna av en bekant (!). Det blev ju toppen! Den tjänstgör nu som både sänglampa och väckarklocka.

Vi har ett likadant fäste till Avas sådan också, men det var lite mer oklart hur den ska sättas upp, om alls, så vi avvaktar lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.