Fågelprojektet

Nu har jag bestämt hur jag ska redovisa mina fågelbilder. Jag skapar sidor här på Helenas dagar och har hittat en plugin som ger en bra samlingsvy här:

Min nya fågelsida!

Det blir förstås ingen krysslistefunktion i detta (bocka av sedda fåglar på en lista), men det kanske jag kan göra på annat sätt. Har en app för det, som är sådär, kanske finns bättre.

Här i min egna lilla “fågelbok” är i alla fall tanken att jag ska samla fåglar jag identifierat. Jag kommer leta bland gamla bilder också, för jag har ju fotat en del fåglar genom åren. Jag ställer inga högre krav än att det ska gå att se vilken fågel bilden föreställer – det är ju så rackarns svårt att få bra bilder på fåglar. Så ja, det är en del usla bilder nu, men då blir jag ju desto mer motiverad att lyckas byta ut dem. :)

Här bjuder jag på en bild på en flyende blåmes från i morse…

Små, snabba småfåglar är svårast att fota… :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *