Aspens naturstig

Idag blev det utflykt för hela familjen med 7 km vandring i sommarväder! Inte fy skam!

Vi tog bilen till Hågelbyparken och gick Aspens naturstig runt sjön Aspen. Det var väldigt fint! Tyvärr var det lite knepigt att hitta ett bra ställe för lunchpicknick. En ganska stor del av vandringen var på spänger över sumpmark. Vi borde ha gjort avstickaren till Ekholmens naturreservat och lunchat där, men det förstod vi ju i efterhand… Och sen när vi kom till en bra plats vid sjön var den såklart upptagen. Men vi hittade en bra plats i skogen i alla fall. Sen behövde vi en plats till för fika, men det fick bli i Hågelbyparken när vi gått hela varvet.

Varvet runt sjön, inklusive lunchpaus, tog ungefär 2 1/2 timme, vilket kändes lagom.

Familjen var lite kameraskygg, men vi var med allihop, lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.