Hoppa till innehåll

Somrigt på Näsudden idag

Idag åkte vi och hälsade på mina föräldrar och min bror på Näsudden, deras sommarställe. Det blev en väldigt fin dag trots det speciella i att hålla avstånd och så där. Vi hade med oss egen matsäck och gick bara in för snabba toabesök efter att ha använt handsprit, så förhoppningsvis var vi tillräckligt avståndstagande…

Jag, mormor och barnen badade. Det var riktigt skönt i vattnet och kul att Sander är lite mer bekväm i vattnet nu och kunde simma med oss med armpuffar. (Han knäckte ju nästan preciiis simkoden när corona kom och vi hoppade av simskolan… Skulle behövt lite mer träning för att klara att hålla igång kontinuerligt bara.)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *