Saker att se fram emot

Nu har vi börjat jobba igen. Jag har jobbat i tre dagar med en för mig helt ny kund, som jag ska fortsätta med åtminstone i nästa vecka också. Sen får vi se…

Som alltid känns det lite tråkigt när vardagen drar igång igen efter en semester som gärna hade fått vara längre, men jag är i alla fall glad över veckorna. Och det bästa sättet att känna peppen för tiden som ligger framför oss är att skaffa sig en massa saker att se fram emot! Det har jag verkligen gjort:

  • På tisdag ska jag gå en introkurs i kajakpaddling. Det är ju massor med folk som paddlar här utanför oss och nu är det min tur. För familjen gäller endast de mest stabila kanadensarna, men jag är nyfiken på att prova singelkajak också samtidigt som jag är lite för feg för att bara hyra en och ge mig ut själv. Perfekt då med en kurs!
  • Bokcirkelträffarna fortsätter och den första är inbokad till 17 augusti. Då ska det handla om Trädens hemliga liv och vi kör picknick i Rålis, beprövat alternativ i coronatider.
  • Loppet Söder runt blev ju inte av som det skulle, men 17-22 augusti körs ett drop-in-lopp då man kan dyka upp under vissa tider och springa banan utan att trängas med alla som ska det. Jag känner mig väl i vanlig ordning inte i jättebra form för ett millopp, men… det ska gå!
  • Feelgoodfestivalen (litteraturgenren feelgood) blir inte i Mariefred som vanligt utan sänds i stället online 22 augusti. Jag och Malin tittar tillsammans och kombinerar med skrivhelg!
  • Tjejmilen blir ett virtuellt lopp på valfri plats 29-30 augusti (ja, TVÅ millopp i augusti alltså…).
  • 30 september startar en fågelskådningskurs på Folkuniversitetet som jag ska gå. Två tillfällen “i skolbänken” och ett i fält, det ska bli häftigt!

Utöver det ska jag såklart ta upp skrivandet igen efter sommarledigheten också (ja, det ingår ju i skrivhelgen med Malin förstås). Det känns rätt främmande att skriva så disciplinerat som jag gjort tidigare, men jag hoppas att jag hittar tillbaka snart. Vågar jag hoppas på ett råmanus till jul?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *