Hoppa till innehåll

Sanders fotbollsvecka och några illamåendedagar för min del

Sander har varit på KB Camp den här veckan! Fotboll 9-15 måndag-fredag och dessutom började den ordinarie fotbollsträningen på torsdagen. Vilken fotbollsvecka! I värmen dessutom… Men det var toppen och smidigt att lämna och hämta på Stadshagen. Så himla tråkigt att de ska ta bort en av planerna där.

För min del har jag verkligen gått från absoluta toppen till botten över en natt… Jag var så lycklig efter paddlingen på tisdagkvällen, men på natten drömde jag att jag mådde illa… och sen gjorde jag det på riktigt när jag vaknade… flera gånger… Usch och fy. Sjukanmälde mig och sov som en klubbad säl halva dagen, för att sedan bara orka slötitta Netflix… Torsdagen var något bättre, men jag sov fortfarande massor och magen kändes mysko. På fredagen blev jag äntligen gradvis mig själv igen så nu heeeeeelg!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *